banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Seydi Amca Halfeti'de

Halfeti’de esnaf ziyareti de gerçekleştiren Eyyüpoğlu, yeni dönemde il genelinde mevcut sorunları çözüme kavuşturacak, ilçelerimize de hizmetlerin daha fazla gelmesi için ellerinden geleni esirgemeyeceklerini söyledi.

 

5 dönem Vekil tecrübesi

     AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ve Milletvekili adaylarının tamamı ile birlikte gittikleri Halfeti ilçesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, adayların vatandaşlara tanıtımı sonrasında ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Vekil Eyyüpoğlu, esnaf tarafından ilgiyle karşılanırken, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Seydi Eyyüpoğlu, kendisinin Milletvekilliğinde 5. Dönemi olduğunu hatırlatarak, hergeçen dönem biraz daha tecrübe kazandığını, Şanlıurfa genelinde mevcut sorunların çözüme kavuşturulması ve her ilçeye köyleri de dahil olmak üzere hizmet getirilmesi konusunda gayret edeceklerini belirtti.

 

Hemşehrilerimize güveniyoruz 

     12 adayın birlik beraberlik içersinde çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Biz her zaman milletimizin emrindeyiz, hizmetindeyiz. Elimizden geldiğince de hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçimde AK Parti olarak 12 Vekil çıkaracağımıza inanıyoruz, çünkü hemşehrilerimize güveniyoruz. Hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi AK Partiye oyunu verecektir. Çünkü AK Parti Genel Başkanından Milletvekillerine ve Belediye Başkanlarına kadar herkes milletimizin emrindedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.