banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

SEYDİ AMCA “BENDE SİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIM”

 
Eyyüpoğlu Ceylanpınar İlçesini gezerek İlçe ve köyleri gezdi. Eyyüpoğlu nu kalabalık gruplarla karşılayan köylülere teşekkür etti ve 7 Hazirandan sonra bende sizleri yalnız bırakmayacağım diye söz verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu Ceylanpınar İlçesine geldi. İlk önce AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile birlikte Yukarıtaşlıdere, Ceylan, Yukarı esence, Büyük yenice, Yukarıtaşyalak, Saraç çeşme, Boncuklu, Han köyü. Yukarı Polatlı mahallelerine (köy) ziyaretlerde bulundular.

AK Parti Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu konuşmasında şunları söyledi. Köylerimizi ziyaret ettik Belediye Başkanımla, İlçe Başkanımla, Ziraat odası Başkanımla birlikte kol kola omuz omuza bir hayli köyler dolaştık ve dolaştığımız köylerde çok memnun kaldık. Allah’ın izniyle Ceylanpınar’ımız şanını 7 Haziran da gösterecek bizi AK yüzle Ankara ya gönderecek. Milletvekili olarak Ceylanpınar’a 4 yıl bakacağım her türlü desteği görüyorum destek veriyorlar. Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.