banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Serhat Becel Hilvan Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi

İl ve ilçe seçimlerini tek tek gerçekleştiren AK Parti aynı zamanda kadın ve gençlik kolları seçimlerini de hız kesmeden gerçekleştiremeye devam ediyor. Bugün yapılan Hilvan AK Parti Gençlik Kolları kongresinde Serhat Becel seçildi.
Bu yıl 6.’sı yapılan AK Parti Hilvan Olağan Gençlik Kolları Başkanlığı Kongresinde Serhat Becel başkanlığa seçildi.
Şanlıurfa Hilvan İlçe Belediyesi Konferans Salonu'nda geçekleşen kongreye, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, eski İlçe Başkanı Hanif Düzme, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk ve başkan yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Hacire Toprak, belediye meclis üyeleri,mahalle muhtarları, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Yoğun bir ilginin yaşandığı kongrede konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, “Ak belediye olarak maddi ve manevi olarak her zaman gençliğimizin yanında olduk, bundan sonra da aynı şekilde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Dış güçlerin Türkiye'yi hedef gösterme çabalarının nedenlerinden birinin de her gün büyüyen genç nüfusun olduğunu belirten Başkan Aslan Ali Bayık, Türkiye'ye karşı cephe alanların en büyük korkuları Türkiye'nin her gün büyüyen genç nüfusudur. Burada gençlerimize büyük görevler düşmekte ve gençliğin çok çalışması gerekmektedir. Nasıl ki, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençliği sahiplenmiş ve sahipleniyorsa, gençliğin de devleti, milleti ve bayrağı sahiplenmesi gerekmektedir. Hizmet bayrağını devr alan kardeşlerimize başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, ülkenin en genç nüfusuna Şanlıurfa gençliğinin çok çalışması gerekmektedir. Bizler de kendilerine gereken desteği vermeye hazırız dedi.
Kongreye katılan AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ertürk, büyüklerimizden makam veya mevki istemiyoruz. Bize sadece yer açsınlar ki, biz d ülkemiz için elimizden geleni yapalım. Dünyanın örgütlenmiş en büyük gençliğine sahip AK Parti gençliği içerisinde başarı ve ülkeye hizmet için yapılan bayrak yarışları her zaman kardeşlik, sevgi ve saygı içinde yapılmaktadır. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.