banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün

Semra Ilık, Haliliye Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldu

AK Parti Merkez İlçe Haliliye Belediye Meclis Üyeliği için AK Parti’den aday adayı olan Semra Ilık; “Sanayileşme, kentleşme, sosyal yaşamın tüm alanlarında kalkınma eğitimle olur. Seçildiğim takdirde eğitim konusunda öncü çalışmalar yapacağım. Nüfusu en genç illerden Şanlıurfa’da genç kızların mecliste temsilcisi olmak istiyorum” dedi.

 

SEMRA ILIK KİMDİR?

Eğitim Danışmanı Semra Ilık 1991 Şanlıurfa`nın  Suruç ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini  Şanlıurfa  merkezde tamamladı.

 

2009 yılında Niğde Üniversitesi  Jeoloji Mühendisliği Bölümünü okuduktan sonra 2011/2012 yılında Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesin de 2.sınıf   öğrencisi olarak  eğitim hayatına devam etmektedir. Eğitim hayatı boyunca birçok çalışma da bulunan ILIK, Polonya da yer alan  Varşova, Lodz ve Wroclaw gibi üniversitelerin yurt dışı eğitim danışmanlığı yapmakla birlikte Kıbrıs ta  yer alan Akdeniz Karpaz Üniversitesi nin Güneydoğu Temsilciliğini devam ettirmektedir…

 

Ilık, Avrupa Birliliği kapsamın da hukuk ve siyasi alanda bir çok  projelerde yer almakta,  Güçlü Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Elbirliği Derneği 2013-2014 Kadın Dostlu Kentler Projesi 2 de başkan yardımcısı ve Haliliye Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekle birlikte, aynı zaman da siyasi hayatın da parti üyeliği ,mahalle temsilliği ve yönetim  de yer aldıktan sonra  hızlı bir şekilde yol katetmiş olan genç girişimci Şanlıurfa ve Niğde de 2005 yılından bu yana  AK Partide Siyasi hayatına devam etmektedir.

Eğitim ve sıyasi yolunda   güçlü bir başlangıç yapan ILIK; AB  tarafından geçerliligi olan,  yurt dışında  katıldığı birçok konferans  ve seminer de kendi alanlarında uzman kişilerden  almiş  oldugu (Hukuk, Siyaset, Avrupa Birliliği, NLP, Diksiyon, İlahiyat, Tarih, Bilişim, Medya, Kişisel Gelişim, Gazetecilik, Reklamcılık ve Tanıtım, Bilgisayar işletmenliği) sertifikalar ve katılım belgeleri yer almaktadır.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.