banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Selehattin Demirtaş; Urfa'da darbe oldu VİDEO
Şanlıurfa başta olmak üzere Halfeti ilçesine bağlı ömerli köyine girişin içişleri bakanlığınca yasaklanmasının , hükümetini darbe girişimi olarak yorumladı.

Abdullah Öcalan’nın 63. doğum günü kutlamaları için etkinlik yapmaya çalışan başta BDP ve derneklerin ömerli köyine yapmak istedikleri yürüyüyüş polis ve jandarmanın almış olduğu yoğun güvenlik önlemleri sonucu gerçekleşmedi. Bugün suruç ilçesine gelen BDP genel başkanı Selahattin DEMİRTAŞ ve bazı Miletvekilleri Parti binasında toplandılar. Bir süre burada kendi aralarıda görüşen BDP’liler daha sonra BDP İlçe Örgütü’ne geldiler. Demirtaş , burada basın açıklaması yaparak vatandaşları temsilern kendilerinin Ömerli Köyü’ne gideceklerini söyledi.
Kaynak; Urfastar.com 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.