banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Seçim çalışmaları için Marmara Ereğlide bulunan Kılıçdaroğluna bir gemi hediye edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna Marmara Ereğlide büyük bir gemi maketi hediye edildi. Kılıçdaroğlu, Kimse itiraz edemez benim de bir gemiciğim oldu dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 10.00da İstanbuldan karayolu ile Tekirdağın Marmara Ereğlisi İlçesine geldi. Marmara Ereğlisinin partisine mensup Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile milletvekili adayları tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, sahildeki balıkçılar kahvesini gitti.

Başbakan Kılıçdaroğlu sloganları ile karşılanan CHP Liderinin başına Ecevit şapkası takıldı. Belediye Başkanı İbrahim Uyanın ilçe hakkında bilgilendirmesinden sonra Kemal Kılıçdaroğlu sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar ve balıkçılar ile sabah kahvaltısı yaptı.

Kahvaltıya katılanlara konuşan Kılıçdaroğlu, sorunları da çözüm yollarını da bildiklerini söyleyerek, Buradaki limanlardan Ro Ro seferi devreye sokularak İstanbulun trafiğini, kamyon, TIR trafiğini rahatlatmak mümkün. Bunun projesi var yapıldı ama sorun var. Denize asfalt dökemezsin, dökeceksin ki birileri para kazansın.Trafik polisi olmayacak Allahın denizi. Bindireceksin TIRları indireceksin başka yerde. Hep halkı düşüneceksin. İktidar halkı düşünür mü hayır. Hep kendini düşünürler ama biz halkı düşünüyoruzdedi.

BENİM DE BİR GEMİCİĞİM VAR

Kahvaltıya katılan Marmara Ereğlisi Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Ahmet İnce konuşmanın ardından Kılıçdaroğluna maket gemi hediye etti.

Gemiyi alan Kılıçdaroğlu, Kimse itiraz etmesin artık benimde bir gemiciğim var dedi. Kılıçdaroğlu kahvaltının ardından karayolu ile İstanbula gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.