banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

SAV uşturacaklar mı?

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısından CHPye gelen uyarının ardından gözler Genel Başkan Kılıçdaroğlunun aldığı 3 Kasımda Parti Meclisine çevrildi. Kılıçdaroğlu Sav ile ilgili mesajını verdi:

Bunun öncesinde 32. Gün programına konuşan Kemal Kılıçdaroğlu “Yola yeni bir Genel Sekreterle devam edebiliriz” dedi.

Kılıçdaroğluna yakın kaynaklar Genel Başkanın Sava karşı “Disiplin” restini çekebileceği bilgisini veriyor. Genel Sekreter Önder Savın Genel Başkan Kılıçdaroğlundan ikinci kez belge saklamasının parti disiplini açısından sorun yaratması üzerine Savın disipline sevk etme ihtimaliyle “zarafetle çekilmeye” ikna edilmesi bekleniyor.

3 Kasımda toplanacak olan Parti Meclisinde Kurultay kararı alınma ihtimalini düşük bulan CHPli kaynaklar “Ama Kemal Bey kendisi isterse Kurultay kararı alabilir” dedi

ÖRGÜT ATAMALARI GEÇERSİZ Mİ?
CHP Kulislerinde yanıtı aranan bir diğer soru da mevcut MYKnın ve aldığı kararların “yok hükmünde olup olmadığı”. Atilla Kart gibi hukukçu milletvekilleri bu soruna özellikle dikkat çekiyor. Gazeteport.comun ulaştığı bazı kaynaklar “İstanbul, Adana ve Hatay gibi İl Örgütlerinde yapılan görevden almalar ve atamalar yok hükmünde sayılır. Bu durumda bu Örgütlerin aldığı kararlar ne olacak?” dedi.

Gazeteport

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.