banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Saraçoğlu, MHP yönetimi ile bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Saraçoğlu MHP il yönetim kurulu toplantısına katılarak yönetim üyeleri ile bir araya geldi.

İl Başkanı İbrahim Özyavuz; "Başkan Adayımız Saraçoğlu'nun isteği ile İl Yönetim Kuru Toplantımızı ve geçmişte görev alan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bir tanışma toplantısı yaptık" dedi.

Kemal Saraçoğlu ise; "İlk tanışma toplantımızı yaptık. Kısa bir sürede strateji geliştirerek seçim çalışmalarına başlayacağız. Seçimde iddialıyız, taraflı tarafsız herkesin oyuna talibiz" dedi.

2009 Yılında AK PArti İl Yönetiminde görev alan Kemal Saraçoğlu, 2014 Mart Ayında yapılacak yerel seçimler için MHP'den ŞAnlıurfa Büyükşehir Belediyte Başkan Adayı oldu. Adaylığı açıklandıktan sonra ŞAnlıurfa MHP il Yönetimi ile ilk kez bir araya gelmiş oldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.