banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Şanlıurfa'ya Gelenler Karşılandı


Ankara dışında ilk kez gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının Şanlıurfa’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güvenç, AK Parti Hükümetinin Şanlıurfa’ya verdiği değerin somut bir örneği olduğunu söyleyerek, Şanlıurfa’nın Türkiye’yi ağırladığını ifade etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ilk olarak kente gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Yasin Aktay, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu havaalanında karşılayarak, VİP salonunda Şanlıurfa’da düzenlenecek toplantı öncesi Şanlıurfa’yla ilgili değerlendirmede bulundular.

Kurtulmuş, Toplantılar Türkiye ve Şanlıurfa için Hayırlı Olsun

Değerlendirme sonrasında GAP Havaalanı VİP çıkışında Şanlıurfa’yı ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulumuş, Şanlıurfa’da toplantıların olacağını belirterek, “AK Parti Sosyal İşler Başkanlığının üçüncüsünü düzenlediği çalıştayı yapacağız. Aynı zamanda Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’nin Başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odasında Bölge ve Şehir ekonomisiyle ilgili toplantımız var. Ziyaretimiz güzel olacak ve iyi şeylere vesile olacak. Yarında bilindiği üzere burada AK Parti İl Başkanları Toplantısını icra edeceğiz. Bundan sonra da belli aralıklarla Türkiye’nin farklı illerinde il başkanları toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Ben bu üç toplantının da Şanlıurfa ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Parti olarak Türkiye’nin her yerinde doğusunda ve batısında olan bir partiyiz. Bu topraklar 77 milyonun ortak mülkü ve vatanıdır” şeklinde konuştu.

İki gün boyunca siyasetin kalbinin atacağı Şanlıurfa’ya; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra, Başbakan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanları, 81 vilayetin AK Parti İl Başkanı, il başkanımız, il kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, il belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ve vekilleri  ve birçok siyasi konuk olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.