banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar Arda Güneş Mehmet Süzen Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu

Şanlıurfaspor’da Adanaspor hazırlıkları başladı

PTT 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor’da İznin ardından GAP Vadisi tesislerinde toplanan futbolcular gelecek hafta konuk edeceği Adanaspor maçı hazırlıklarını yaptı.

Bu haftayı BAY olarak geçirecek olan sarı yeşilli ekip, Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde çalıştı.

Anternmana İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve uzun zamandır sahalardan uzak kalan Şenol Akın’da katılırken, Hüseyin Dağ’n izin verdiği Simon Zenke, Sezer Badur, Youssef Yeşilmen, Uğur Demirkol ve Volkan Okumak antrenmana katılmadı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından, topsuz çalışmalar ile antrenmanı sonlandırdı.

Yağmur altında yapılan antrenmanda futbolcularına rehavete girmemeleri konusunda uyaran Teknik Direktör Dağ, “ her ne kadar küme düşme tehlikesini atlatmış olsak ta kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz ”dedi.

Ankaraspor maçı galibiyeti için futbolcularını kutlayan Dağ, “Adanaspor maçını da mutlaka kazanacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.