banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa’da yerel seçimler öncesi önemli toplatı

Güneydoğu Anadolu bölge belediye başkanlarının da katıldığı 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi düzenlenen en önemli toplantıya ev sahipliği yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önemli siyasileri ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ‘Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı’nın çok verimli bir şekilde tamamlandığını söyledi. Başkan Çiftçi sınır ötesi harekata da değinerek, “Hepimizin gönlü, yüreği, sevdası ordumuzla birliktedir” dedi. 

SON DEĞERLENDİRME YAPILDI

Şanlıurfa, siyasette çok önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı’na; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 12 Bakan Yardımcısı, 4 Büyükşehir, 5 il ve 48 ilçe olmak üzere toplam 57 başkan ile Milletvekilleri ve 9 ilin AK Parti İl Teşkilat Başkanları katılım gösterdi. 
Buluşmada, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi son değerlendirmeler yapıldı. Tecrübe paylaşımı, performans değerlendirmesi ve hizmetlerin de ele alındığı buluşmada seçimler öncesi izlenecek yol haritası da belirlenmiş oldu. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ: TOPLANTI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Toplantının sona ermesinin ardından bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, buluşmanın çok verimli geçtiğini söyledi. Başkan Çiftçi, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın Güneydoğu Belediye Başkanları Şanlıurfa’da bir araya geldiler. Bizler de Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak toplantıya ev sahipliği yaptık. Bizim için çok yol gösterici tecrübeler paylaşıldı. Yerel yönetimler Başkanımız Erol Kaya ve ekibi, 2019 seçimlerine giderken belediye başkanlarının performans durumlarını, hizmetlerini, vaatlerini, sosyal ilişkilerini, projelerini güzel bir şekilde irdelemiş oldular. Bu güzel toplantıya ev sahipliği yapan Büyükşehir kadroları üzerlerine düşen görevleri yaptılar. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

‘HEPİMİZİN GÖNLÜ, YÜREĞİ VE SEVDASI ORDUMUZLA BİRLİKTE’
Değerlendirmesinde sınır ötesi Zeytin Dalı Harekatına da değinen Başkan Çiftçi, “Peygamberler Ocağı olan ordumuz, Afrin’deki terör unsurlarını etkisiz hale getirmek ve sınırımızdaki barış ve huzuru muhafaza etmek için harekat başlattı. Allah’a şükürler olsun sınır ötesi Zeytin Dalı Harekatı tüm toplumumuz tarafından destekleniyor. Çünkü hakkı, hukuku tesis etmek ve sınır ötesindeki terör unsurlarını temizlemek, oradaki yerel insanların yaşam hakkını da güvence altına almak adına önemli bir harekat. Rabbim ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Mehmetçiğimizin kazasız ve belasız yurda dönmesini nasip etsin. Hepimizin gönlü, yüreği, sevdası ordumuzla birliktedir. Rabbim ordumuzu muaffak etsin, yollarını açık etsin, muzaffer eylesin” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.