banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfa'da İnşaat fuarı açıldı

 

180 firma ve sektör temsilcilerinin ürettikleri ürünleri pazarlama ve tanıtma fırsatı yakaladıkları fuarda yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi standı fuara renk kattı.    Bu yıl 2 incisi yapılan fuarın uluslararası bir boyutta önümüzdeki yıllara taşınması gerektiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, fuarın Şanlıurfa’da kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

GÜVENÇ: BU KENT MUTLAKA TİCARET ve TURİZM KENTİ OLACAK

Kadim bir kent olan Şanlıurfa’nın tarımsal ve kültürel değerleriyle mutlaka bir ticaret ve turizm kenti olacağını söyleyen Başkan Güvenç, “Ticaret erbabımızla, sanayicimizle, valimizle, STK’larla ve işadamlarıyla kentimizi ticaret kenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Biz hep şunu söyledik; Şanlıurfa kadim bir kent, tarım kenti, ama bu yetmez. Bu kent mutlaka ticaret ve turizm kenti olacak. Bunun tek yolu ise ortak akıldan geçer” dedi.

Başkan Güvenç, “Ticaret, ihracat, ithalat fuarlarda geliştiriliyor. Biz ne kadar geç kalmış olsak da bir yerden başlamak önemli. Bu kapsamda böyle önemli bir fuara kentimizin ev sahipliği yapması oldukça önemli. TÜMSİAD bu işe öncülük etti. Geçtiğimiz yıl 1.si düzenlenen bu fuarın bu yıl ikincisini açtık. Önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için gereken desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ise yaptığı açılış konuşmasında önemli hizmetlere imza atan TÜMSİAD’a ve Genel Başkanı Hasan Sert’in şahsında tüm şube başkanlarını tebrik ettiğini ifade etti.

Fuarın ev sahipliğini yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, ilkini geçtiğimiz yıl açtıkları inşaat yapı ve dekorasyon fuarını bu yıl daha da profesyonelleştirdikleri kaydetti.

Kurdela kesiminin ardından fuardaki stantları gezen Başkan Güvenç’e desteklerinden ötürü bir şükran plaketi takdim edildi. Fuarın açılış törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade ve birçok davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.