banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfa'da Faruk Çelik rüzgarı

7 Haziran seçim sonuçları Ak Parti teşkilatında adeta soğuk duş yapmış ve herkes birbirini suçlamaya başlamıştı. Faruk Çelik’in ilk sıradan aday gösterilmesi il teşkilatında dağınıklığı ortadan kaldırmışa benziyor.

Teşkilatta kiminle konuşsanız yüzler gülüyor ve birlik bütünlük vurgusu yapıyor.

Bayramın üçüncü günü Şanlıurfa’ya gelen Faruk Çelik’in yoğun ilgiyle karşılanmış olması rakip partileri de etkilemişe benziyor.

Ayağının tozuyla Hacı Bekir’de binlerce kişiye hitap eden Bakan Faruk Çelik, asıl sürprizi pazar günü Siverek aşiret lliderleriyle yaptığı ziyaretiyle gündem oldu.

Urfa basınına da yansıdığı gibi Çelik, bu ziyaretlerinde, bölgenin en önemli aşiret ileri gelenleriyle görüşmeler yaptı.

Bu görüşmeler Şanlıurfa siyasetinde büyük etki yaptı.

Kulislerden edinilen bilgilere göre, bu ziyaretlerin ardından pek çok önemli ismin Faruk Çelik ile görüşmek için temasa geçtiği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.