banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Şanlıurfa'da Bakan Çelik'in taksicilerle ilginç diyaloğu VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da yeni açılan Piazza AVM’yi gezdikten sonra Topçu Meydanı yanında bulunan eski vilayet yeri meydan projesi ve 11 Nisan meydanında incelemelerde bulundu.

 

Bakan Çelik, temasları kapsamında bulunduğu kentte, ilk olarak Piazza alışveriş merkezini gezerek, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Beraberinde Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek, Yahya Akman, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Topçu Meydanı'na geçen Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan bilgi aldı.

 

Bakan Çelik, Topçu Meydanından yürüyerek 11 Nisan meydanına geçti. Burada bulunan taksici esnafının daveti üzerine durağa giderek çay içti, onların sorunlarını dinledi.

 

Bakan Çelik son olarak uzun süredir yapım çalışmaları devam eden 11 Nisan Meydanı'nda incelemelerden sonra polis evine geçti.

 

 

 


 

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.