banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Şanlıurfa'da Artık Hiçbir Şey Eskisi gibi Olmayacak-VİDEO
Milletvekili Akyürek, AK Parti 2. İl Başkanı Mehmet Büyükfırat ile birlikte ilk olarak Kızılay Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaret etti. Kızılay Şube Başkanı Av. Ahmet Elçi ile bir süre görüşen Akyürek, Şanlıurfa’nın Gaziantep’i geçeceğini söyledi.
Bakan Çelik ve diğer milletvekilleriyle uyum içerisinde halka hizmet etiklerini belirten Akyürek, “Canpolat kardeşimizin sağlığı nedeniyle görevini size devrettiğini duydum. Havaalanında iner inmez bir program yapıp sizi ziyaret etmek istedim. Kızılay’ın en kötü günümüzde de en iyi günümüzde de bizim tek tesellimizdir. Bu konuda Urfa çok şanslı. Bakanımız var, vekillerimiz var. Hepimiz uyum içerisinde çalışıyoruz. Ne gerekiyorsa, siz Ankara’ya taşıyın biz sizin arkanızdayız. Hiç çekinmeyin, hiç düşünmeyin Antep’te bu var, Urfa’da yok. Urfa Antep’i geçecek. Urfa bir markadır. Urfa şahlanmış. Urfa’nın nüfusu 2 milyon oldu. Biz bunu iyi değerlendirirsek çok iyi olur. Ama herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi.

Akyürek, daha sonra beraberindekilerde Şanlıurfa Barosu’na geçti. Baro Başkanı Av. İrfan Güven tarafından karşılanan Akyürek, Şanlıurfa’nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Teşvik Sistemi ile ilgili bilgiler verdi. Akyürek Şanlıurfa’nın 6’ıncı bölgede olduğunu hatırlatarak, Başbakan’ın Şanlıurfa’ya çok önem verdiğini kaydetti.
Akyürek, daha sonra Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ’ın vefat eden babasının İmam Bakır Mahallesi Tazievi’ndeki taziyesine katıldı.
Akyürek, son olarak DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Doğan Gündüz ve DEDAŞ İl Müdürü Müslüm Gündüz’ün de bulunduğu Bölge Müdürlüğü’ndeki toplantıya katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.