banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Urfa'da algı operasyonu yapılıyor! Nihat Çiftçi kime çattı?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama ile Urfa'da algı operasyonu yapıldığını söyleyerek vatandaşlara algı operasyonuna maruz kalmamaları konusunda uyardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi  Şanlıurfa'nın kısır çekişmelerle bir yere varılamayacağını söyleyerek; "ŞANLIURFA, siyasette artık vizyon belirlemek durumundadır. Günlük kısır çekişmeler ilimizi bir yere taşıyamaz. Şanlıurfalı hemşehrilerim algı operasyonuna maruz kalmamalıdır. Samimi ve icraatçı kadroları takip etmeli, kararlarında rasyonel davranmalıdır" dedi.

Başkan Çiftçi, "Algı operasyonu"nun kimlerin yaptığı konusunada hiç bir bilgi açıklamazken, kamuoyu kimlerin nasıl bir aldı operasyonu yaptığını merak ediyor.

www.balikligol.com

İŞTE BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN O AÇIKLAMASI:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.