banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Şanlıurfa Zabıta 190 yaşında

 

Başkanlık makamında Zabıta Amirleri ve ekiplerini kabul eden Başkan Nihat Çiftçi, Zabıta'nın yıl içindeki yapmış olduğu iş ve işleyişle ilgili sohbet etti.

Zabıta Personelinin göstermiş olduğu özverili çalışmadan dolayı teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Şehirlerde nizam, hak ve hukuk varsa bu Zabıtamızın başarısındandır" dedi.

Zabıta Daire Başkanlığımızda ve Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde hizmet veren tüm Zabıta arkadaşlarımızın Zabıta haftasını kutlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Şehrin nizamı, düzeni ve asayişi açısından Belediyelerin en önemli birimlerinden birisi Zabıta ekipleridir. Şehirlerde nizam ve hak hukuk varsa bu Zabıtamızın başarısındandır. Şehirde yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren hakkımızı ve hukukumuzu koruyan bir yapı içerisinde örgütlenmiş durumda. Zabıtamızın başarılı uygulamalarıyla milletimizin ve halkımızın yanında olduğu gibi Milletimizin, Halkımızın daha rahat yaşayabilmeleri ve esnafımızın daha rahat bir ortamda alışverişinin gerçekleştirmesi için gerekli olan tüm hassasiyeti gösteriyorlar. Daire Başkanlığımızın personelleri bugün bizleri ziyaret ederek sevindirmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler bir ekipiz. Bu duygu ve düşüncelerde Zabıta haftasını tekrar kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca Zabıta Teşkilatı’nın 190. Kuruluş Yılı çeşitli etkinliklerle kutlayacak olan Zabıta Daire Başkanlığı, bu kapsamda esnafa teşekkür ziyareti, karanfil dağıtımı gibi çok çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.