banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfa Tarihi Kentler Birliği Toplantısına hazırlanıyor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın talimatları doğrultusunda belediye bu konudaki hazırlıkları sürdürüyor. 8 Kasım 2013 tarihinde misafirlerin Şanlıurfa’ya akşam saatlerinde gelmeye başlayacağı bildirildi. Türkiye’nin değişik illerinden ve ilçelerinden yaklaşık 300 misafirin ağırlanacağı Şanlıurfa’da 9 Kasım 2013 tarihinde program Şanlıurfa Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda seminer toplantısıyla başlayacak.

Çekül Vakfının organize ettiği ve Şanlıurfa Belediyesi’nin de ev sahipliği yapacağı 8-10 Kasım Tarihi Kentler Birliği Toplantısı seminer programının ardından şehir gezisi ile devam edecek. 10 Kasım 2013 tarihinde bazı misafirler kentten ayrılacak. Bazıları ise Kentin Göbeklitepe, Harran gibi önemli yerlerini gezme fırsatı bulacak.

TATLISES’İN ÖZEL EŞYALARI MÜZİK MÜZESİNDE SERGİLENECEK

Şanlıurfa’nın tanıtımının ve misafirperverliğinin de gösterilmesine de önemli katkıları olacak Tarihi Kentler Birliği Toplantısı’na sanatçı İbrahim Tatlıses’in katılması da bekleniyor. İki yıl önce açılışı yapılan Şanlıurfa Belediyesi İbrahim Tatlıses Müzik Müzesinin genişletilmesi ile daha geniş bir konsepte kavuşmasından dolayı Müzik Müzesi’nin açılışı sanatçı İbrahim Tatlıses’in katılımıyla yeniden yapılacağı bildirildi. Müzik Müzesinde İbrahim Tatlıses’in önemli eserlerinin de sergileneceğini belirten Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Tatlıses’in özel eşyalarının şuan kargoda olduğunu birkaç gün içerisinde ellerine ulaşacağını söyledi. Tarihi Kentler Birliği Toplantısının 9 Kasım 2013 tarihinde İbrahim Tatlıses Müzik Müzesinin genişletilmiş haliyle açılışının yapılacağını aktaran Yücetepe “Bu açılışa hemşerimiz İbrahim Tatlıses’in katılmasını bekliyoruz. Bir aksilik olmazsa kendisi de burada olacak” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.