banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Şanlıurfa milletvekilleri mazbatalarını aldı

Şanlıurfa'da, 12 Haziran seçimlerinin ardından milletvekili olmaya hak kazanan AK Partili ve BDP'nin desteği ile seçimleri kazanan bağımsız adaylar mazbatalarını düzenlenen törenle aldı.

 

AK Partili vekiller ile karşılaşmamak için bekleyen bağımsız adaylardan cezaevinde olan İbrahim Ayhan'ın mazbatasını avukatı alırken, ikinci kez meclise gidecek olan İbrahim Ayhan ise, seçim sürecinde kendilerine yönelik baskı oluşturduğunu iddia ettiği Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'dan hesap soracağını söyledi.

 

10 milletvekili çıkaran AK Parti'de törene Devlet Bakanı Faruk Çelik ile mazbatasını dün alan Zeynep Armağan Uslu katılmadı. Faruk Çelik'i temsilen AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'in katıldığı törene, Seyit Eyyüpoğlu, Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Abdülkadir Emin Önen, Yahya Akman ve Abdülkerim Gök ile çok sayıda partili katıldı.

 

İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Erdoğan'ın makam odasında yapılan mazbata töreninde, adliye binası önünde birlikte basına poz verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.