banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Yıldız Konal Süslü'ye büyük ilgi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden olan Yıldız Konal Süslü AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığının ardından memleketi Şanlıurfa'dan Milletvekili Aday adayı oldu. 

Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdüren Süslü, Şanlıurfa AK Parti İlçe il teşkilat üyeleri ve AK Partili Belediye Başknalarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Partinin büyük bir aile olduğunu ve bu gücünü aile yapısından aldığını belirten Süslü; "Bizim bir davamız var. Bizim bir derdimiz var. Biz bu memlekete hizmet etmek için yola çıktık. Ağır bedeller ödeyerek özgürlüğümüzü yaşıyoruz.Yeni Türkiye hedefi ile her bireyin özgür ve refah düzeyi yüksek olmasını sağlayacağız" dedi.

En büyük hedefinin Şanlıurfa'nın büyük potansiyelini ve kimliğini koruyarak hizmet etmek istediğini belirten Süslü; "Şanlıurfalı olmaktan gurur duyuyorum. Böyle misafirperver, insan canlısı bir şehirden olmak ayrıcalıktır" diyerek tüm Urfalılardan dua talebinde bulundu. 

 

 

 

YILDIZ KONAL SÜSLÜ KİMDİR?

Psikolog ve aile terapisti olan yildiz konal suslu sanliurfa siverek dogumlu olup evli ve iki cocuk annesidir. Dicle uni.isletme bolumunu biirdikten sonra selcuk üni.mesleki egitim fakultesinden mezun oldu İstanbul ticaret universitesi uygulamali psikolojide mastir yapti. 5; yil boyunca bizim hane adli hayat aktuel bir programin yapimciligini ve sunuculugunu yapti.yurticinde ve yurtdisinda gencler ve ailelerin sorunlArina yonelik seminerler yapmaktadir. bircok stk ve dernekte toplumsal iletisim uzerine seminerler verirken ayni zamanda adaleti savunanlar derneginin uyesidir.siyasette istanbul ak parti isyanbul il baskanliginda il yonetim kurulu uyesi ve il baskan yardimciligi gorevlerinde bulundu. ak parti bilgi evleri ve genclik merkezleri komisyonun baskan yardimciligi yapti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.