banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa HAS Parti hükümete kırmızı kart gösterdi
Geylani şike yasası nedeniyle hükümete kırmızı kart gösterirken, Cübbeli Ahmet Hoca’nın tutuklanmasını ise 28 Şubat zihniyetine bağladı.



İşte Halil İbrahim Geylani açıklaması; “Halkın hizmetine olan hiçbir konuda uzlaşamayan iktidar ve muhalefet, söz konusu çeteler olunca beklenilmeyen bir hızda uzlaşma sağlayarak bu konuyu meclisten geçirdiler. AKP içerisindeki bazı duyarlı ve yürekli vekiller sayesinde bu yasanın yanlış ve tehlikeli olduğu dile getirildi ve yasanın düzenlenmesi için sayın cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından veto edildi.



AKP ye ve yoldaşlarına Cumhurbaşkanı tarafından kendilerine gelmeleri için sarı kart gösterildi ve parlamentoya bakın sizi uyarıyorum denildi. Bu uyarıyı anlamayan 10 yıllık iktidarı süresince Ergenekon gibi derin çetelerle mücadele ettiğinden dolayı halkın desteğini almış olan AKP Son seçimlerde Partinin Genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ nın ustalık dönemi olarak adlandırdığı bu döneminde çetelere boyun eğmeğe mecbur kaldı.



Ne oldu da dün dedikleri bugün tutmaz oldu. Daha dün “Parası olana Teskere Parası olmayan Askere “ zihniyetine karşı çıkan Başbakan ne olduda bugün bedelli askerliği savunur oldu. Fakirin fukaranın hakkını savunuyoruz derken savunma anlayışı bu muydu? Yoksa Ergenekon’la mücadele bir hikâyeden bir senaryodan mı ibaretti? Rahmetli Prof. Dr Necmettin Erbakan’nın Ergenekon hakkında dediği hikaye kelimesi gerçek miydi? yoksa Türkiye farkına varılmadan 28 şubat dönemine tekrar mı dönüyor. Müslümanların çok sevdiği ve İslam aleminin ilminden şüphe etmediği Cübbeli Ahmet Hocanın tutuklanması ve itibarının zedelenmesi de bu oyunun bir parçası mı? 28 Şubat döneminde de görmedik mi İsmail ağa cemaatine yapılan baskıyı ve zulmü?şimdi buradan sayın Başbakana sesleniyoruz ey Başbakan ne oldu,kimlerden çekiniyorsun,kimlerin baskısı altındasın?hani çetelerle mücadele edecektik  hani kefenimizi alıp öyle bu yola girmiştik hani bu işin sonuna kadar gidecektik…. meğer hepsi bir hayalmiş.. bu sefer gerçek olamadı…



HAS Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak mecliste bu yasayı onaylayan AKP, CHP ve MHP ye Cumhurbaşkanının gösterdiği sarı kartın yetersiz kaldığını görerek bu üç partiye de Halk adına kırmızı kart gösteriyoruz. Eğer beceremeyecekseniz, halkın isteklerine ve menfaatine fayda sağlayamayacaksanız hepinizi istifaya davet ediyoruz. Tüm bunlara rağmen ilk günden son güne kadar tavrında değişiklik göstermeyen Mecliste gurubu bulunan ve Meclis dışındaki tüm siyasi partilere tutumlarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.