banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Şanlıurfa CHP'de hareketlilik

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde CHP tabanı eski milletvekili Vedat Melik, eski il başkanı Murat Yazar ve Adile Yektaş’ı listede görmek istiyor.
2007 yılından buyana Şanlıurfa’da milletvekili çıkaramayan CHP, 1 Kasım’da Urfa’dan milletvekili çıkarmanın arayışı içerisinde. Partiye yıllarca gönül veren CHP tabanı, 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimde eski milletvekili Vedat Melik, Eski il başkanı ve işadamı Murat Yazar ile partiye yıllarca emeği geçen Akile Yektaş’ın ilk üç sırada olması halinde partinin Şanlıurfa’da patlama yapacağını söylediler.
Partinin ağır toplarından CHP eski genel saymanı Mahmut Yıldız’ın isminin milletvekili adaylığı için geçmesi partililer tarafından olumsuz karşılanırken, Şanlıurfa’da son yıllarda milletvekili çıkaramayan CHP’nin Vedat Melik ile tekrar partinin toparlanması kentten milletvekili çıkarmanın arayışı içerisinde olduğu belirtildi.

Aziz Budak /Şanlıurfaolay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.