banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa Büyükşehirden makam aracı açıklaması

Yapılan yazılı açıklamada; “sanliurfa.com adlı internet sitesi, göreve başladığımız ilk günden beri belediyemizi yıpratmaya yönelik; bilgi ve belgeye dayanmayan maksatlı haberlerine bugün bir yenisini eklemiştir. “Büyükşehirde Makam Aracı Krizi” adlı iftira dolu haberde belediyede kimsenin araçlarını beğenmediği ve hatta daha da ileri giderek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç’in araç talep ettiği seviyesizliğine inilmiştir.

 

Geçmişte de bu tür haberler yapan malum site, yine iftira ve yalan dolu haberleriyle bugün de kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye ve yönlendirmeye çalışmaktadır.

  

Haberde yer aldığı gibi belediyemizin bu şekilde bir araç kiralaması söz konusu olmayıp, mevcut araçların daire başkanı ve diğer görevlilere tahsisi yapılmıştır; Gaziantep veya başka bir ilden araç siparişi kesinlikle verilmemiştir.

 

Bilgi belgelere dayanmayan bu ve bunun gibi haberler hakkında yasal haklarımız saklı kalmak üzere hukuk müşavirliğimiz tarafından gerekli çalışmalar başlatılmıştır.

 

Şanlıurfa’nın daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden, mesai mevhumu gözetmeksiniz çalışan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç olmak üzere, belediyedeki çalışan herkese yapılan bu saldırıları ve haksızlığı kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.