banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Başkan Çiftçi Siverek'in Kırsal Mahallelerinde İnceleme Yaptı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Siverek'e bağlı kırsal mahalleleri ziyaret eden Başkan Çiftçi, asfalt ve beton yol yapılan ve yapılması planlanan alanlarda incelemelerde bulunarak ilçelerdeki kırsal mahallelerin grup yollarını gezdi.

İncelemelerin ardından Tutumlu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Çiftçi, ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunarak, “Siverek’in kırsal alanlarını gezdik. Kırsal yolların asfaltlanması ve beton yolların yapılması noktasında gerekli programlar hazırlanıyor. İlerleye günlerde hazırlanan programlarımızla yolların yapımına başlayacağız. Çalışmalarımız başladıktan sonra kontrol amaçlı geleceğiz. Kırsal mahallelerimize ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.