banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Şanlıurfa ‘büyük ustayı’ bekliyor
HAFTA SONUNU ŞANLIURFA’DA GEÇİRECEK:Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Aralık Cumartesi günü bir dizi açılışlar yapmak için Şanlıurfa’ya gelecek. 200 kanaat önderi ile bir araya gelecek olan Erdoğan, Şanlıurfa’nın sorunları noktasında çözüm öneri alacak. Hafta sonunu Şanlıurfa’da geçirecek olan Erdoğan için, Valilik, Emniyet ve Belediye teyakkuza geçti.



Duyuru afişlerin asıldığı kent merkezinde, belediye ekiplerinin temizlik çalışmaları da son sürat devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcı Mahmut Kırıkçı, konuyla ilgili Olay’a yaptığı açıklamada, söz konusu Başbakan Erdoğan’ın Cumartesi Şanlıurfa’ya geleceğini hatırlattı.


SEFERBERLİK BAŞLATILDI: Kent genelinde gerek çevre düzenlemesi gerekse, Abide Kavşağı çalışmalarında çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten Kırıkçı, şunları söyledi:


“Belediye olarak temizlik konusuna çok önem veriyoruz. Başbakanımızın Şanlıurfa’ya gelmesiyle birlikte çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Personellerimiz iki gündür çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bizde zaman zaman takip ediyoruz.Abide Kavşağındaki çalışmalarda işi yüklenen firmaya da personellerimizle destek veriyoruz.Amacımız Şanlıurfa’yı pırıl pırıl bir şehir haline getirmek.”



PARTİ OLARAK TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI: AK Parti İl Başkanı Eğilmez ise, Parti olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Eğilmez, yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Şanlıurfa'da Abide Kavşağı açılışını gerçekleştirecek. İl Danışma Meclisi toplantımıza katılacak. Sayın Başbakanımız daha sonra Viranşehir'de açılışlara katılacak. Buradan Ceylanpınar ilçemize geçip halka hitap edecek. Buradan da Akçakale'ye gidip halka hitap edecek, ardından çadır kenti ziyaret edecek" şeklinde konuştu


Eğilmez, tüm vatandaşları Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek açılışlara davet etti.



2 BİN POLİS GÖREV YAPACAK: Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyareti esnasında 1 helikopter sürekli havadan kontrolü sağlayacak. Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyareti dolayısıyla, İl Emniyet Müdürlüğü’nde zorunlu haller dışında izinler kaldırıldı. Başbakan’ın gelişinden dolayı kentte yaklaşık 2 bine yakın polisin görev yapacağı öğrenildi.

Celal Çiftçi /Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.