banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfa Belediyesinden Van'a yardım eli
Şanlıurfa Belediyesi pazar günü Van’da meydana gelen deprem’in ardından depremzedelere şefkat elini uzatarak yardım kampanyası başlattı.

 

Battaniye, kuru gıda, halı, katalitik soba ve kışlık giyecek yardım kampanyası başlatan Şanlıurfa Belediyesi, vatandaşlardan gelecek yardımları İtfaiye Müdürlüğünde topluyor. Yardım yapmak isteyen vatandaşların 110 itfaiye müdürlüğünü ve belediye beyaz masanın 153 ve 185 numaralı telefonları arayarak da iletebilecekler.

 

Şanlıurfa Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe yaptığı basın toplantısında depremin ardından Van’daki afet koordinasyon merkezini arayarak ne tür ihtiyaçların olduğunu belirlediklerini ve kampanyayı da buna göre başlattıklarını söyledi.

 

Depremin hemen ardından belediyenin başlattığı kampanyaya vatandaşların büyük ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yücetepe “Başlattığımız kampanyaya yapılacak yardımların belediyenin kiralayacağı TIR’larla depremzedelere ulaştıracağız. Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybederken yüzlerce vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet geride kalanlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye'nin seferber olduğu bu duruma biz de Şanlıurfa Belediyesi olarak kayıtsız kalmadık ve yardım kampanyası başlattık.”dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.