banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Şanlıurfa Belediyesi hayvanat bahçesi kursun

Şanlıurfa Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Mehmet Altun, Şanlıurfa’ya bir “Hayvanat Bahçesi” kurulmasını istedi.

Altun tarafından Belediye Meclisine sunulan önergede,  ilimizde bir “Hayvanat Bahçesi”nin bulunmaması önemli bir eksiklik olarak değerlendirildi.
Önergede, şöyle denildi:

“Şanlıurfa’da hayvan sevgisinden yoksun bir nesil yetişmektedir.   Gençlerimizin, çocuklarımızın çoğu hayatlarında canlı olarak Leylek, Timsah, At, Pelikan, Ceylan,  Ayı, Çakal, Tilki, Yılanları göremeden, onları tanımadan ancak ansiklopedi ve Televizyonlarda görerek yetişmektedir.  Belediyemizce uygun görülecek bir alanda kurulacak bir “Hayvanat Bahçesi” hem ilimize Belediyemizin bir Kültür ve sosyal  hizmeti olacak, hem de Belediyemize bir gelir kaynağı olacaktır.

Belediyemizin maddi imkânları olmaması halinde bu konu ile ilgili olarak faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla görüşülerek yap-işlet-devret modeli ile yapılabilinir”

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.