banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfa Belediyesi çiçek ekiyor

Menekşe, lale, papatya, çuha v.b türlerden oluşan 500 bin adet çiçeğin 1 hafta içersinde ekimini gerçekleştireceklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, ana arter, orta refüj, kavşak v.b yerlerde çiçek dikim çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti.

Diyarbakır-Mardin Çevreyolu, Şanlıurfa-Mardin Karayolu, Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu(TOKİ), Şanlıurfa-Akçakale Karayolu ve Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda Abide kavşağıyla otoban çıkışına kadar şehir merkezindeki tüm refüj ve kavşakları çiçekle donatacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Kırıkçı, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çiçek ekiminin yanı sıra ağaç dikimi ve budama çalışmalarını da sürdürüyor” dedi.

Kırıkçı, “Kent merkezinde trafik akışına engel olan ağaçlarda budama işlemi gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ana arterlerde 60 işçi ile 1 hafta süre içersinde 500 bin çiçek dikimini tamamlamayı hedefliyor” diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.