banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Şanlıurfa Belediye Başkanlığında Vali Güvenç çıkışı

 

Sözcü Gazetesi’nde Veli Toprak imzalı yayınlanan haber şöyle;

“İktidarın adamı” gibi davranmakla eleştirilen valiler, belediye başkanlığı için adaylık bekliyor.

Ye­rel se­çim­ler­de be­le­di­ye baş­kan ada­yı ol­mak is­te­yen va­li­ler, AK­P’­de ku­lis ya­pı­yor. Ba­zı va­li­ler için teş­ki­lat ‘a­day ol­su­n’ yö­nün­de gö­rüş bil­dir­di. AKP Ye­rel Yö­ne­tim­ler Baş­kan­lı­ğı, ba­zı il­le­re iliş­kin özel ra­por ha­zır­la­yıp Baş­ba­kan Tay­yip Er­do­ğa­n’­a sun­du.

Şan­lı­ur­fa­’da mev­cut Be­le­di­ye Baş­ka­nı Eş­ref Fa­kı­ba­ba aday gös­te­ril­me­ye­cek. Ye­ri­ne 5 isim öne­ril­di. AKP, Ur­fa­’da üze­rin­de uz­la­şı­lan isim bul­mak­ta zor­la­nı­yor. Par­ti­nin özel ra­po­run­da 3. sı­ra­da Şan­lı­ur­fa Va­li­si Ce­la­let­tin Gü­ven­ç’­in is­mi yer al­dı.

ADAY ADA­YI OL­DU: Bir sü­re ön­ce emek­li olan Is­par­ta es­ki Va­li­si Mem­duh Oğuz, AK­P’­den aday aday­lı­ğı için res­mi mü­ra­ca­at yap­tı. Mem­duh Oğu­z’­a, teş­ti­lat­lar sı­cak bak­mı­yor. Is­par­ta­lı ol­ma­ma­sı ve 65 ya­şın­da ol­ma­sı han­di­kap ola­rak gös­te­ri­li­yor.

COŞ SÜR­PRİ­Zİ: Son haf­ta­lar­da is­mi po­pü­ler ha­le ge­len Ada­na Va­li­si Hü­se­yin Av­ni Co­ş’­un adı Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan aday­lı­ğı için ge­çi­yor. Va­li Co­ş’­un, as­lın­da Er­do­ğa­n’­ın gö­zü­ne gi­re­rek aday­lık pe­şin­de ol­du­ğu ko­nu­şu­lu­yor. Ba­zı AK­P’­li mil­let­ve­kil­le­ri de Co­ş’­un po­pü­le­ri­te­si ile se­çi­mi ka­za­na­bi­le­cek­le­ri­ni dü­şü­nü­yor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.