banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfa AK Parti Gençlerinden bir ilk VİDEO

Toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç, gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu söyledi.
Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, ilk defa İl danışma Meclisi toplantısı düzenlediklerini belirterek, “Bilindiği gibi AK Parti olarak her ayın sonu gelecek şekilde düzenli olarak İl Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştiriliyor ve İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları olarak bizlerde bu toplantılara katılıyoruz. Ancak ilçe yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız tüzük gereği bu toplantılara katılamıyorlar. Biz Gençlik Kolları yönetimi olarak böyle bir toplantının verimli geçmesini öngördük. Normalde Genel Merkezimiz de yapmıyor ama bazı illerimiz bu toplantıları yapıyorlar. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım ilçelerimize gittiğimizde onlarla tanışıyor ve toplantılarına katılıyoruz. Ama kendileri arasında da iletişimin olması için bu toplantıyı uygun gördük. Aslında diğer sosyal faaliyetlerde de biraraya geliyoruz ama inşallah bu toplantımızı rutin hale getirerek birlikte olmaya çalışacağız. Biz ilçe Gençlik Kolları Başkanları ile de artık bu toplantılardan sonra biraraya gelerek görüşmeler yapacağız. Bugün de bu toplantı sonrası ilçe Başkanlarımız ayrılmayacak birlikte seçim sürecinde ne gibi çalışmalar yapacağımızı, şu ana kadar neler yaptığımızı ve neler yapmamız gerektiğini konuşacağız. Ben bu Pazar günü ilçelerden gelerek bu toplantımıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşaallah sizlerin de katkılarıyla şehrimiz, milletimiz, ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek. Başbakanımızın açmış olduğu bu yolda bizler bunu devam ettirmeye çalışacağız” dedi.
Daha sonra konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise, herkesi selamlayarak başladığı konuşmasına gençleri tebrik ettiğini belirterek, “İnşaallah bu toplantılar bundan sonra da devam eder. Bu vesileyle ilçe teşkilatımızdaki gençlik kollarımızdaki arkadaşlarımızla da bir araya gelerek gündemdeki konuları istişare edebiliriz. Bilindiği gibi Gençlik kolları olarak İl danışma Meclisi toplantıları yapılmıyor, Bizim gençlik kollarımızın bu toplantıyı ilk defa yapmış olması ve devam ettireceğinden dolayı öncelikle Gençlik Kolları Başkanımız ve ekibine tekrar teşekkür ediyoruz. Gençlik her zaman en önemli birimdir. Biz bunu yıllar önce, öğrenciliğimizde öğrendik. Gençlik çok önemli. Biz o günlerde bu yollardan geçmemiş olsaydık çok şeyin farkında olmayacaktık. Gönçlerimiz fedakardırlar. Zaten bunu en yakınımızda görüyoruz. Mesela Osman Başkanımızın mesleği kendisine bağlı, Avukatlık. Gelen vatandaş birebir kendisiyle meşgul olur. İşte Osman kardeşimiz gibi gençlerimiz özveriyle çalışıyor, işlerinden fedakârlık yapıyorlar. Bu zorlukları göğüslüyorlar.  Bunların hiçbiri edindiğimiz tecrübeye göre boşa gitmiyor” dedi.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç te, toplantıya katılan herkesi selamlayıp, “AK Parti camiasının, Türkiye’nin ümidi sevgili gençlerdir” diyerek, “Siyaset sabır işi, zamanlama, hesap kitap işi, hoşgörü işi ve yeri geldiğinde dik durma işi. Aradığınız her şey var bu işin içinde. Samimiyet, fedakârlık işi. O anlamda zor bir işi üstlenmişiz hepimiz. İnşallah Allah’ın da yardımıyla başarılı olacağız. Çünkü inancımız sağlam, samimiyetimiz sağlam, çok iyi niyetliyiz, Milleti seviyoruz, bir dünya lideri önümüzde ve artık ustalık dönemini yaşıyor, Allah’ın izniyle gelecek bizim. Seçime 90 günden az bir zaman kalıyor. Sizlere bizlere çok büyük işler düşüyor. İnşallah Urfa’da ustanın büyük politikalarına destek vererek onu da morellendireceğiz. 2014’ün, 2015’in önünü açmayı başaracağımızı düşünüyorum. İlçe ziyaretlerimizi yaptık, yapmaya devam edeceğiz. SKM’yı kurduk Sayın Ahmet Düşünür Başkanlığında, her türlü malzeme, doküman oradan sağlanıyor. Medya iletişim işleri görüşülüyor. Sandık kurul görevlileri son derece önemli, müşahitler önemli. İlçe SKM olarak gerekli çalışmalar yapılıyor. En önemlisi gençlere, insanlara ulaşmak, onlara AK Partiyi anlatmak, vizyonumuzu, inancımızı, meseleyi anlatmak lazım. Bu anlamda ne kadar çok yönlü bir mücadelenin içersinde olduğumuzu gösteriyor. Eskiden tankla topla yapılan savaş artık tweetle, sanal medya gibi yolla yapılıyor. Artık kafa karıştırmakla yapılıyor. Mide bulandırmakla yapılıyor. Ben inancımız gereği de düşmanın silahıyla silahlanmak gerektiğini düşünüyorum. Çok şükür her alanda en büyük güç te AK Parti kadrolarında. 81 ilde, ilçelerinde ve köylerinde varız. Bilinçli bir şekilde varız. Organize olduktan sonra hiçbir kem gücün karşımızda durma şansı yoktur. Organize olmak lazım, ortak tavır belirlemek lazım. Belirlenen politikaya da sadakatle uymak lazım. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

Video

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.