banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa AK Parti Belediye Başkan adaylarını karşılamaya hazırlanıyor

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Partinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa’nın ilçe Belediye Başkan adayları; Eyyübiye adayı Mehmet Kuş, Haliliye adayı Mehmet Canpolat, Karaköprü adayı Metin Baydilli, Akçakale adayı Mehmet Yalçınkaya, Birecik adayı Muharrem Atmaca, Bozova adayı Suphi Aksoy, Ceylanpınar adayı Abdullah Aksak, Halfeti adayı Şeref Albayrak, Hilvan adayı Aslan Ali Bayık, Suruç adayı Mustafa Yüksel, Siverek adayı Şeyhmus Aydın ve Viranşehir adayı Salih Ekinci için Şanlıurfalılar ve partililer tarafından (bugün) 22 Ocak Salı günü saat 13:30’da karşılanıyor.

GAP Hava Limanında oldukça kalabalık Şanlıurfalılar, partililer ve sevenleri tarafından karşılanacak olan adayların parti teşkilatlarına geçerek vatandaşlarla bir araya geleceği ve bir süre sohbet edip fikir alış verişinde bulunacakları belirtiliyor.

AK adaylar, birlik ve beraberlik mesajları verecek
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, daha önce GAP Hava Limanında ve parti önünde yaptığı konuşmasında söylediği gibi; birlik ve beraberlik mesajları verecek.
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beyazgül ve beraberindeki Şanlıurfa ilçe Belediye Başkan adayları Eyyübiye adayı Mehmet Kuş, Haliliye adayı Mehmet Canpolat, Karaköprü adayı Metin Baydilli, Akçakale adayı Mehmet Yalçınkaya, Birecik adayı Muharrem Atmaca, Bozova adayı Suphi Aksoy, Ceylanpınar adayı Abdullah Aksak, Halfeti adayı Şeref Albayrak, Hilvan adayı Aslan Ali Bayık, Suruç adayı Mustafa Yüksel, Siverek adayı Şeyhmus Aydın ve Viranşehir adayı Salih Ekinci de, öncelikle kendilerini Belediye Başkan adayı gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, parti yetkililerine, kendilerini sahiplenen Şanlıurfalılara, kendisini karşılayan ve parti önünde bekleyerek destek olan herkesi her zaman kucaklayacaklarını belirterek teşekkür edecekler.

Hizmet siyaseti yürütülerek, gönül belediyeciliği yapılacak
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da her fırsatta dile getirdiği gibi, AK Partinin en büyük referansının Türkiye ve şehirlere kazandırdığı hizmetler olduğu, AK Partinin hizmet partisi olduğu, hizmet siyaseti yürüttüğü, gönül belediyeciliği yaptığı hatırlatılarak, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmanın, 2053 ve 2071 vizyonlarına sahip kılmanın çabası içinde olduklarını, Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde de hizmet siyaseti yürütülerek, gönül belediyeciliği yapılacağı belirtiliyor.

Şanlıurfalılar AK adaylara güveniyor
AK adaylara güvenmek istediklerini belirten Şanlıurfalılar, “Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok güveniyoruz. Dolayısıyla onun aday gösterdiği AK Başkan adaylarımıza da güveniyoruz ve bizlere, şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceklerinden şüphe duymuyoruz. Şanlıurfalılar olarak; ‘tarafsız olmak çok kötüdür. Hak neredeyse, ülkenin, milletin menfaati neredeyse, o tarafta olmalı. Yapıcıya göre doğru ve iyi olan bir şey, yıkıcıya göre yanlış ve kötüdür’ diye düşünüyoruz ve bunun için, ‘Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol’ hadis-i şerifi gereği Hakkın, doğrunun, iyinin tarafında olacaklarına inandığımız AK adaylarımızı candan destekleyeceğiz ve düşündüklerimizi seçim sandıklarına da yansıtacağız” diyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Ya bari aday isimlerini dogru yazsaydiniz. Yazdiginiz haberi okuyormusunuz siz?