banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

ŞANDER'den Bakan Çelik’e “Vefa” ödülü

Reşat KUŞÇUOĞLU / ANKARA

ŞANDER (Şanlıurfalılar Derneği) Başkanı Mahmut Nimetoğlu, söz konusu ödülün 25 Aralık’ta Ankara’da düzenlenecek bir törenle Çelik’e takdim edileceğini söyledi. İçkale Oteli’nde yapılacak törene bütün Şanlıurfalıları davet eden Nimetoğlu, şunları söyledi:
“25 Aralık Cuma günü sıra gecesine hemşehrilerimizi ve Ankaralıları bekliyoruz. Bu gecede, medeniyetin temelinin ilk atıldığı şehirlerden Şanlıurfamızın bir simgesi olan sıra gecelerimizi, Ankaralılara tanıtmak ve yaşatmak için sergileyeceğiz. Geceden elde edilen geliri ise üniversiteli öğrencilere burs olarak vereceğiz. Gecede; çiğköfte, zengin yemek çeşitlerinin yanında kulakların pasını açacak ve gönüllere hitap edecek, sıra gecesi grubu ve sürpriz sanatçılar tarafından müzik ziyafeti sunulacaktır.”
Başkan Nimetoğlu, söz konusu gecede, 2014 yılının en iyileri seçilen Vali, Belediye Başkanı, Bürokrat, İşadamları ve Sanatçı ödüllerinin; Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş, Halil Bağıban, Fethi Şimşek ve Sedat Koç’a verileceğini kaydetti.

ÇELİK’E ÖZEL ÖDÜL

ŞANDER Başkanı Nimetoğlu, Gıda, tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e ise özel bir ödül sunulacağını belirterek, “Şanlıurfa milletvekili seçildiği günden beri kendisini Şanlıurfalı kabul eden ve İlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı gecenin ‘Vefa Ödül’ü Sayın Faruk Çelike takdim edilecektir.” dedi.
Nimetoğlu, derneğe bağışların ise şu hesaplara yapılacağını hatırlattı:
Hesap Adı:Şanlıurfalılar Derneği
Hesap No:00158007299936011 Vakıfbank Başkent Ankara Şubesi
İban No: TR330001500158007299936011

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.