banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Sanal alemde seçim geyikleri!

Genel seçimlerin ardından sosyal paylaşım ortamlarında yayınlanan yorumlar tebessüm ettiriyor.

CHP ve MHP'yi 'ti'ye alan yazı ve fotoğraflar, facebook ve twitter kullanıcılarını güldürüyor. Paylaşımlarla yayılan ifade ve fotoğraflar arasında photoshopla hazırlanan görseller de internetteki geyiklerinden. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi balkonundan partililere yaptığı konuşmanın üzerine,CHPGenel Başkanı'nın tek katlı bir evden yaptığı konuşmanın temsili hazırlanmış.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce miting meydanlarında partinin 40. yılı dolayısıyla yaptığı matematik hesabının bir benzeri de seçimin yapıldığı 12.06.2011 tarihindeki rakamlar toplanarak yapıldı. MHP'nin seçimlerden aldığı yüzde 13'lük oy oranı seçimin yapıldığı tarihteki rakamların toplamıyla benzetildi. İşte internetteki bazı yorumlar:

— 40'ın sırrı kendiliğinden ortaya çıktı: MHP'nin çıkardığı milletvekili sayısı 53, oy oranı yüzde 13... 53'ten 13'ü çıkarırsak 40 yaparrrrrrrrrrrrr ve MHP'nin 40. yıldönümü.))

— MHP'nin oyu yüzde 13, şu an çıkardığı milletvekili sayısı 53, 53'ten 13'ü çıkar, bu da mı tesadüf? :)))))

— Beleş 600 TL maaş verileceğini duyarak işlerinden ayrılan CHP'liler, gruplar halinde İŞ KUR'a akın ediyormuş:))

- "Recep Bey balkondan konuşur da, ben konuşamaz mıyım?"

— İstanbul'dan aday olup, Ankara'da oy kullanan Kemal Kılıçdaroğlu kendine oy verememiş oldu.

— Her iki kişiden 1'i AK Parti'ye oy verdi... Peki, Kılıçdaroğlu mu Bahçeli mi AK Parti'ye oy verdi:)))

— Çıkan sonuca göre Trabzon'un yüzde 60'ı Fener'in şampiyonluğu hak ettiğine inanıyor. :D

-"Yüzde 35'i geçemezsem istifa ederim" diyen Bay Kemal'e bu lafı hatırlatan gazeteci, "Siz de şakadan hiç anlamıyorsunuz canım" cevabını alınca şok oldu.

— Evinde Bahçeli televizyon karşısına geçmiş Tayyip'in balkondaki konuşmasını dinliyor; Tayyip arkadaşlarıyla şakalaşıyor, eğleniyor. Bahçeli düşünüyor. "Benim de bir balkonum olsa ben de konuşsam, anne benim neden balkonum yok?" diyor.:)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.