banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Samsat Meydanı’nda Askeri Mahfelin Yıkımı Başladı

 

Şanlıurfa için önemli olan ve şehrin ortasından geçen  Karakoyun Deresi’nin etrafında peyzaj çalışmalarına başlanırken Samsat Meydanı’nda yer alan askeri mahfelin yıkımı ise devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcıları Emin İzol, Fevzi Yücetepe ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte Karakoyun Deresi ve Samsat Meydanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Fakıbaba, askeri mahfelin yıkımını izledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

FAKIBABA: BİR RÜYAMIZ DAHA GERÇEK OLDU

Bir Şanlıurfalı olarak çok mutlu olduğunu belirten Fakıbaba, “Bir rüyamız daha gerçek oldu. Emeği geçen herkese ve özellikle paşalarımıza teşekkür ediyorum. Dün Karakoyun Deresi Peyzaj Çalışmasının temeli atıldı. Bunlar Urfa için bir hayaldi. Gerçekleşti çok mutluyuz” dedi.

Şanlıurfa Belediye Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın çılgın projeleri arasında yer alan, Şanlıurfalıların rüyalarını süsleyen Karakoyun Deresi etrafındaki peyzaj çalışmalarının 270 günde tamamlanması bekleniyor. Peyzaj çalışmaları yaklaşık 20 dönümlük bir alanı kapsıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.