banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Şamil Tayyar'dan askerlerle ilgili şok iddia!
Tv8'de Erkan Tan'ın bugünkü konuğu AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar oldu. Gündemi değerlendiren Tayyar, Parlamenter rejimin iflas ettiğini en kısa zamanda Başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini belirtti. Afganistan'daki şehitlerimizin cenazelerine bazı yayın kuruluşlarının alınmaması ile ilgili akreditasyon uygulaması ile ilgili de "Akreditasyon ne ki, Ben milletvekiliyim, Garnizon Komutanı yüzümüze bakmıyor!" şeklinde konuştu.
Tayyar'ın açıklamaları özetle şöyle:
TSK HALA GAZETECİLERE AKREDİTASYON UYGULAYABİLİYOR
"Biz her ne kadar demokratikleşme konusunda çok önemli adımlar attığımızı söylesek de eksik taraflar var. Bakınız, TSK hala bazı gazetecileri şehit cenaze törenine alıp almama konusunda akreditasyon uygulayabiliyor. Hala bizim yapmamız gereken çok şey var. Akreditasyon ne ki, Ben milletvekiliyim, Gaziantep'te Garnizon Komutanı yüzümüze bakmıyor, Allah'ın selamını esirgiyor. Gerçi onu da bilmez ya... Selam bile vermiyor!
Bugün Ergenekon dediğimiz şey aslında askeri bir yapılanmadır. Kalbi ve beyni TSK'nın içindedir. Bu süreç hala devam edecek daha bize çok görev düştüğünü düşünüyorum.
Teskereyi çıkarıp asker gönderenler, orada ne işi var diyorlar!
Tarihten bir miktar nasibini alanlar çok iyi bilirler ki Kurtuluş Savaşı'nda da bize ilk yardımı yapan uluslar Afgan ve Pakistan'dan gelenlerdir. O dönemde sizinle Kurtuluş mücadelesine katılmış insanlar var. Afganistan'a ilk asker gönderilirken Parlamento'da teskere çıkarılmış. Bunun sonucu olarak oraya asker gönderilmiş. Afganistan'a asker gönderenler şimdi orada ne işi var diyorlar. Bunu soran önce teskerenin altındaki imzaya bakmalıdır. Tamam, Kemal Kılıçdaroğlu bunları unutmuş olabilir. Çok doğal çünkü Kemal Bey seçim sandığını da unuttu muhtarlıktan ikametgâh almayı da... MHP ve Sayın Bahçeli bunu nasıl unuttu ben ona şaşırıyorum!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.