banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Şamil Tayyar; Derin Devlet sapasağlam
Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Hukuk tarihi bakımınında bu dava kamu vicdanını yaralamıştır. Hukuk tarihine bir kara leke olarak geçmiştir diye düşünüyorum." ifadesini kullandı.
'Derin devlet' hala faal
Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Maalesef sürece dışarıdan bir el hem soruşturma hem de mahkeme safhasında müdahale etti gibi gözüküyor. Biliyorsunuz bu hadise MİT'in, jandarmanın ve devlet içinde ki çok sayıda kurumun aynı anda bulaştığı hadiselerden birisidir. Bu kararda gösteriyorki Derin devlet hala faal vaziyette tükenmiş ve bitmiş değildir." dedi.
Dink cinayetinin Ergenekon eylemidir
Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Biz 2008 yılı başında 'Operasyon Ergenekon' kitabını yazdığımızda daha henüz ortada ciddi bilgi, belge ve bulgu yokken Hrant Dink cinayetinin bir Ergenekon cinayeti olduğunu, bunun Ergenekonun bir hücresi tarafından gerçekleştirilmiş olduğunu kamu oyuna duyurmuştuk." dedi.
Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.