banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şamil Tayyar Başbakan'ı çok kızdıracak!

Gaziantep’ten milletvekili seçildikten sonra Meclis İnsan Hakları Komisyonu’nda görev alan Tayyar, bu görevinden istifa etti.

Gazetecilikten milletvekilliğe transfer olan Şamil Tayyar, Star Gazetesi’nin Ankara Temsilciliği görevini yürütüyordu.

Ergenekon, Balyoz gibi kritik davalarla ilgili yazdığı köşe yazıları, kitaplar ve katıldığı televizyon programıyla bir dönem Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Şamil Tayyar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hiç de hoşuna gitmeyecek bir adım attı.

KOMİSYON ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
Gaziantep’ten milletvekili seçildikten sonra Meclis İnsan Hakları Komisyonu’nda görev alan Tayyar, bu görevinden istifa etti. Bir dönem Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı yapan Tayyar, istifası sonrası sıradan bir vekil pozisyonuna düştü. Komisyondaki görevinden istifa ederek verilen görevi küçümseyen Tayyar, Başbakan Erdoğan’ı kızdıracak.

BUNDAN SONRA NE OLACAK
Seçimler öncesinde en fazla ön plana çıkan isimlerden biri olan Şamil Tayyar’ın istifa kararından sonra partide nasıl bir konum edineceği de merakla bekleniyor.

Ensonhaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.