Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/lsphp/session/lsphp70) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Salih Sezen, Yeter söz milletin diyerek Birecik için aday oldu VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Sacha Boey PKK mazhar bağlı imam Halil Şeffaf Sentetikler

Salih Sezen, Yeter söz milletin diyerek Birecik için aday oldu VİDEO

 

Yaklaşan 2014 yerel seçimleri öncesi AK Partiden Belediye Başkan aday adaylığını düşünen isimler bir bir resmi müracaatlarını yapıyorlar.

Birecik İlçesinde 2009 yılında Belediye Başkan Aday Adayı olan ve daha sonra Belediye Meclis üyeliğinde 1. Sıradan meclise giren Sezen Meclis Başkan Vakiliğini yaptı.

Belediyeciliği çok iyi bildiğini ve Birecik’i hak ettiği noktaya ulaştıracağını belirten Salih Sezen; “Biz Belediye Başkanlığına talip olurken, ben değil halkla istişare ile Birecik ilçemiz yönetilecek. Yeter söz milletin diyoruz” dedi.

Salih Sezen’in resmi müracaatını alan AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise başarılar dileyerek; “Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.