banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Sait Ağan Haliliye Belediye Başkan aday adayı oldu

Ak parti Haliliye belediye başkan aday adayı ve iş adamı Sait Ağan,Ak parti Haliliye ilçe başkanı Mehmet Canpolat’a dosyasını teslim ederek resmen Haliliye belediye başkan aday adayı oldu.AK parti Haliliye ilçe başkanı Mehmet Canpolat,ise Ak parti Haliliye belediye başkan aday adayı Sait Ağan’a hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulundu. 


Ak parti Haliliye belediye başkan aday adayı ve iş adamı Sait Ağan ise: "Bu kutlu davada bizlerde hizmet için aday adayı olduk. İnşallah bu görev bizlere layık görülürse Haliliye ilçemiz için yapacağımız çok güzel hizmetlerimiz var.AK parti haliliye ilçesi belediye başkanı aday adaylığımız başta Şanlıurfamıza ve Haliliye ilçemize, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diler. Diğer aday adayı ve dava arkadaşlarıma gönül dostlarıma başarılar dilerim" dedi.


AK Parti İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ağan, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile bir süre görüştü. Başkan Yıldız, Ağan'a başarılar diledi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.