banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’dan Şanlıurfa Belediyesine Ziyaret VİDEO

 

Belediye Başkanı Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Emin İzol, Fevzi Yücetepe, Ahmet Al ve Mahmut Kırıkçı tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, belediye ziyareti sırasında gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekilere kentte yürütülen belediyecilik hizmetlerinden bahsetti ve bir kitapçık takdim etti.

SSK Başhekimliği görevini yürütürken 2004 yerel seçimlerinin ardından genel cerrahlık görevini bırakarak belediye başkanı olduğunu belirten Fakıbaba, “Hükümetimiz 13 yıldan bu yana sağlık alanında nasıl yenilikler yaptıysa bizde Şanlıurfa Belediyesi olarak 2004’ten bu yana kenttin daha da modern bir görünüme kavuşturulması adına çalıştık” dedi.

Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibini tebrik eden Bakan Müezzinoğlu, ilk kez 2006 yılda geldiği Şanlıurfa’nın her geçen gün gelişen ve değişen bir kent olduğunu söyledi.

Belediye Şeref Defteri’ni imzalayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ziyaret anısına bir mırra takımı hediye edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.