banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Öğrenci bakan

Sac Ekmeği Yapan Kadınlara Hediye Verdi


Ulubağ’da ilk olarak ekmek yapan kadınlarla sohbet eden Celalettin Güvenç, kadınlara kupa bardak hediye ederek, çocuklara oyuncak dağıttı.
Daha sonra köy içini ve yollarını inceleyen Celalettin Güvenç, vatandaşların altyapı hususunda belirttikleri sorunların çözümü için 1 Nisandan itibaren yol ve köy içi çalışmalarının başlayacağı sözünü verdi ve başka sorunlarının olup olmadığını sordu.
Vatandaşların, İmar konusunda kat sıkıntılarının olduğunu ve aynı yerde farklı kat uygulamalarının bulunduğunu belirtmesi üzerine Celalettin Güvenç, “Adaletsizliğe izin vermeyiz” dedi.
Köyde incelemesini sürdüren Celalettin Güvenç, çeşitli sorunlarını aktaran vatandaşlara 1 Nisandan itibaren sorunları çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.