banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Sabri Yetim Kapaköprü'den adaylık başvurusunda bulundu

Şanlıurfa Karaköprü ilçe belediye başkanlığı için adaylık başvuru süreci devam ederken kamuoyunda aday olması beklentisi olan Avukat Sabri Yetim resmen başvurusunu yaptı.
5-12 Kasım tarihleri arasında adaylık için başvuru alan AK Parti il ve ilçelerde adaylar başvurularını devam ederken Şanlıurfa Karaköprü ilçe başkanlığına giden Avukat Sabri Yetim başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Ahmet Aksoy teslim etti.
Aday olan Sabri Yetim i tebrik eden Ahmet Aksoy siyasi çalışmalarında başarılar diledi.
Karaköprü Bölgesi'nin en büyük aşireti nin biri olan Mersavi aşiretine mensup Sabri Yetim'ın adaylığı, ilçe halkı arasında memnuniyetle karşılandı. sosyal medyada birçok kişi tarafından, adaylık başvurusunda bulunan Sabri Yetim'in fotoğrafını paylaşıldığı görüldü.
SABRİ YETİM KİMDİR?

EĞİTİM HAYATI:

04.04.1979 Yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Bozova İlçesi’ ne bağlı yatılı bölge okulunda tamamlamıştır. Lise eğitimini Şanlıurfa Davut Zeki AKPINAR Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversiteyi, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümünde okumuştur. 2002 yılında avukatlık mesleğine başlamıştır.

MESLEKİ GÖREVLERİ:

 2003 yılında Şanlıurfa barosuna bağlı serbest avukat olarak göreve başladı. 2010–2012 yılları arasında Şanlıurfa Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi, 2 yıl baro yönetim kurulu üyeliğini yaptı. Aynı zamanda cezaevi izleme komisyonunda görev aldı. Ayrıca baro bünyesinde bir çok mesleki eğitim alanlarında görevler aldı.

SİYASİ GÖREVLERİ:

2007 yılından itibaren AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı bünyesinde seçim güvenliği ve seçmen bilgilendirme eğitimlerinde eğitmen olarak görev aldı. Seçim kurulunda her dönem görev aldı.   

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği, Karaköprü İlçe Belediye Başkan Vekilliği görevlerini yaptı. 2014 yılından itibaren AK Parti Karaköprü İlçe Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerini ve 2016 yılından sonra Karaköprü İlçe Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliği görevlerini başarılı bir şekilde yürütmektedir.

Anahtar Kelimeler:
SABRİ YETİM KİMDİR?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.