banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Sabri Yetim'den bayram mesajı

Yetim yayımladığı Kurban Bayramı kutlama mesajında, ‘‘Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi, saygı bağlarını pekiştiren, birlik ve beraberliği kuvvetlendiren mübarek günlerdir’’ dedi.

Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile huzurlu bayram geçirmesini Allah'tan diliyen Yetim: "Kuran ibadetinin muntazam bir ibadet olduğuna inanıyoruz. Hem o kurbanlıkları yaradan kurban olarak kesilen bir koyuna, âhirette cismânî bir vücud-u bâkî vererek Sırat üstünde sahibine burak gibi bir bineklik mertebesini vermekle mükâfatlandırıyor. Rabbim bizi o binekle sırattan geçmemize yardımcı olsun" diyerek içerisinde geçtiğimiz kritik süreçte ülkemizin ve başta Filistin, Suriye, Yemen, Mısır olmak üzere İslam Aleminin selametine ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını diledi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.