banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Saadet'in yeni genel başkanı belli oldu

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatından sonra genel başkanlık için, yaklaşan seçimleri gözönünde bulundurarak olağanüstü kongre yerine istişareye giden Saadet Partisi'nin yeni lideri belli oldu.

Saadet Genel Başkanlığı'na, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak getirildi.

Necmettin Erbakan'ın vefatından dolayı boşalan koltuk için, yaklaşan seçimleri göz önünde bulundararak olağanüstü kurultaya gitmeyen Saadet Partisi yeni liderini Genel İdare Kurulu'nun kararıyla seçti.

Mustafa Kamalak kimdir?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeliği ve Kurucu Dekanlığı ile XX. ve XXI. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği yaptı. Kamalak, Numan Kurtulmuş'un yeniden genel başkanlığa seçildiği ve partinin etkin isimlerini tasfiye ettiği kurultaı mahkemeye götürmüş ve partiyi olağanüstü kongreye götürtme kararı aldırtmıştı. Kamalak Necmettin Erbakan'ın genel başkanlığa seçildiği kongrede de Saadet Partisi'nin iki numaları ismi olarak yeni yönetimde yer almıştı. (Haber 7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.