banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Saadet Partisi tırı anadolu yollarında

Saadet'in seçim tırı, Anadolu'ya dualarla uğurlandı

Saadet Partisi tarafından seçim mitingleri için hazırlanan, özel donanımlı Seçim Tırı ve beraberindeki araçlar, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak tarafından dualarla Anadolu'ya uğurlandı.

 

Genel merkez önünde düzenlenen uğurlama törenine, Kamalak'ın yanı sıra YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, başkanlık divanı ve GİK üyeleri, milletvekili adayları, genel merkez personeli ve vatandaşlar katıldı.

 

Seçim tırının üzerinde 'Milletin Görüş'ü' sloganı ile birlikte Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Kamalak'ın dev posterleri yer alıyor. Kürsünün hemen arkasında ise, "Ticarette bereket, siyasette şahsiyet, hukukta adalet, yaşantıda hürriyet" sloganı dikkat çekiyor.

 

Seçim tırı üzerinde incelemelerde bulunduktan sonra kürsüdeki ilk konuşmasını yapan Mustafa Kamalak, "Her seçim önemlidir. Önümüzdeki seçim çok daha önemlidir. Çünkü milletimiz bu seçimde sadece Meclis'e göndereceği 550 milletvekilini seçmiyor. Ondan daha da önemlisi, gideceği istikameti belirleyecektir" dedi.

 

Seçimde milletin önünde iki seçenek bulunduğunu kaydeden Kamalak, "50 yıldan beri batı kapısında beklediği gibi, AB'ye uşak olmak için beklemeye devam mı edecek? Yoksa yönünü tabi mecrası olan Ortadoğu'ya çevirip, kardeşleriyle el ele verip lider bir ülke mi olacak? Bunun kararını verecektir" dedi.

 

Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya için önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Kamalak, " Önümüzdeki seçimlerin, camiamız, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

 

Erbakan Hoca'nın seçim çalışmalarını Eyüp Sultan'dan başlattığını hatırlatan Kamalak, "Biz de miting çalışmalarını, Kurtuluş Savaşı'na öncülük eden Sütçü İmamların, Rıdvan Hocaların diyarı olan Kahramanmaraş'tan başlatacağız inşallah. Bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyor, inşallah dualarınızı bekliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu. Seçim tırı, Kamalak'ın konuşmasının ardından Yusuf Yiğitalp Hoca'nın yaptığı duayla, önümüzdeki Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta yapılacak ilk miting için yola çıktı. Milli Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.