banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Saadet partisi adaylarını tanıtacak

7 Haziran seçimleri nedeniyle ittifak yapan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi yarın Mozaik Avm'de saat 17.00'de Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılacağı programla Şanlıurfa milletvekili adaylarını tanıtacak.
Aday tanıtımı ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayı Osman Yıldırım, "7 Haziran 2015 tarihinde ülkemiz ve camiamız açısından çok önemli olan Milletvekili Genel Seçimleri yapılacağını söyledi.
Yıldırım, 7 Haziran seçimleri "Yaşanabilir Bir Türkiye", "Yeniden Büyük Türkiye" ve
"Yeni Bir Dünya"nın kurulması bakımından, Saadet Partisi olarak en büyük başarıları elde etme sorumluluğumuz vardır. Bu sorumluluğumuzun bir gereği olarak Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile yapmış olduğumuz MİLLİ İTTİFAK'ın milletimizde oluşturduğu etkiyi en üst seviyeye taşımak için kadrolarımız çalışmalarını büyük bir azimle yürütmektedir" dedi.
Yıldırım ayrıca, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılacağı aday tanıtım toplantısına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.