banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Saadet lideri Mustafa Kamalak'ın çıldırdığı o an!
28 Şubat sürecinin kasırgalı yıllarında yaşananlar birer birer su yüzüne çıkmaya başladı. Dönemin tanıklıkları 15 yıl önce olan-bitenleri kamuoyuyla paylaşıyor.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, NTV'ye 28 Şubat'ta yaşadığı bir olayı anlattı.
Kamalak, NTV muhabirinin 'askerin rahatsızlığına ilişkin sizlere duyumlar geliyor muydu?' sorusuna şu yanıtı verdi:
Geliyordu tabii.  Darbe olacak diye milletvekillerine haberler geliyordu. Ben o zaman şöyle bir demeç vermiştim: Bugünkü kanaatim de odur, bu ülkenin kurtuluşunu, selametini darbede görüp de o darbeyi bir an önce yapmayan alçaktır.

YOLUNDAN DÖNEN DAHA BÜYÜK ALÇAKTIR!
Bunun üzerine DYP Grup Başkan vekili sayın Hasan Ekinci, TBMM Genel Kurulu'nda yanıma gelerek, 'Sayın Kamalak, böyle  konuşuyorsunuz ama yerinizi öğrendiniz mi?'  dedi. Ben kendisine bunun ne anlama gelidiğini sorduğumda şu karşılığı verdi: Yerleriniz belli. Artık Yassıada mı başka bir yer mi?
Bunun üzerine kendisine 'Sayın Başkan mesaj alınmıştır. sahibine iletiniz lütfen. Bu ülkenin selametini, kurtuluşunu darbede görüp de o darbeyi bir an önce yapmayan alçaktır. O tehditlerden korkup da doğru bildiği yoldan dönen Mustafa Kamalak olursa çok daha büyük alçaktır...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.