banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Resul Bebe AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Hilvan İlçe binası önünde çok sayıda vatandaşla bir araya gelen Bebe, burada yaptığı basın açıklamasında; “Saygı değer büyüklerim geleceğimizin teminatı gençlerimiz, basınımızın değerli temsilcileri, sivil toplum örgütlerimizin saygı değer yöneticileri, Hilvan’ımızın her köyünden ve mahallesinden gelen dava arkadaşlarım hepinizi en içten duygularla selamlar, saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. Ovacık, Gölcük, Hoşin, diğer tüm köy ve mezralarımız sizleri de saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Gurbetteki Hilvanlı kardeşlerim sizleri de selamlıyorum.” Dedi.

 

Sözlerini sürdüren Bebe; “Doğduğum, çocukluğumuzu geçirdiğimiz, her sokağında ve mahallesinde bir anımın olduğu ama halen hak ettiği yerde olmadığına inandığım ilk göz ağrım bana göre dünyanın en güzel yeri olan Hilvan’ıma hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamaktan ve bunu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Ben bir aşireti temsil etmek için aday olmadım tüm Hilvanlıların adayıyım. Bu kardeşiniz kavidir, hem İzol’ludur, hem Mirdesi’dir, hem Hacı Mursi’dir, Hem Karaşdağlı’dır, hem Türk’tür, hem Arap’tır ve hemde Kürt’tür. Ben fakirin aş ve iş bulma adayıyım, ben evsizlerin ev umudunun adayıyım. Ben aileler arasındaki barışın ve huzurun adayıyım, ben Hilvan’da kardeşçe yaşayabilmenin adayıyım, ben 1980’de evlerini ve barklarını terk edip bir daha dönmeyen Hilvanlı kardeşlerimin evlerine dönüş umudunun adayıyım. Ben Mehamedi Şaibi Ali Mıst gibi Hapo gibi galk filozoflarımızın hayal ettikleri Hilvan adayıyım. Sözlerimi bitirirken hepinizi sevgi ve saygılarımla ayrı ayrı selamlıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, gelecek günlerimiz Ak ve aydınlık olsun sağolun varolun.” Şeklinde konuştu. Öte yandan Ak Parti’den Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı olan Resul Bebe ilçede bulunan halkla ve esnaflarla bir bir tokalaşarak kendisine destek vermelerini istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.