banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

REHBERLERDEN VALİ KÜÇÜK'E ZİYARET

ŞURO Başkanı Kamil Türkmen, yönetim kurulu üyeleri, AbdulBaki Karakeçili ve genel sekreter Müslüm Çoban yer aldı.
Ziyarette Şanlıurfa’nın turizm ile bilgi alışverişinde bulunarak Şanlıurfa ya atanan yeni valimizin turizm konusundaki tecrübelerinden faydalanmamız gerektiğini vurguladı. Turizm bölgelerinde uzun süre görev yapmış olan Sayın Valimizin sorunları çözmede daha pratikçi bir yaklaşım gösterdiklerini belirten Türkmen Özellikle yerli ve yabancıların çok yoğun ziyaret ettikleri bölgelerde giriş çıkışlarının düzenli bir şekilde yapılması ve bu girişlerde mutlaka turnike sistemi olmasını istediklerini bunun sonucunda da en azından bir istatik veriyi elde etme imkânına sahip olacaklarını belirtti.”
Vali İzzettin Küçük ‘te Şanlıurfa nın Dünyaya tanıtım noktasında gerekli her türlü desteği vereceğini fakat bundan önce bizlerin yapması gereken turizm alt yapı eksikliğini, sosyal donatı tesislerini öncelikle bitirmemiz gerektiğini söyleyerek. Aynı zamanda Rehberler Odası ŞURO’nın Şanlıurfa da olmasını ve 15 ilin bu odaya bağlanmasından dan dan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Rehberler  Vali Küçük ‘le makamında  günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.