banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Referandum kadın ve çocuklara özgürlük getirecek

12 Eylül'de anayasa değişikliği "Prangaların kırıldığı, Kadın ve çocuk haklarının Anayasa ile güvence altına alındığı gün olacaktır" dediler.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Ümran Bilim, Tulin Gamsız, Ayşe Sandıkçı ve Gülseren Kaplan katılırken İl yönetim kurulu üyesi Yusuf Mert eşlik etti.

Bozova ve Halfeti'li kadınlar; Biz Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyoruz. 8 yıldır bizi hiç aldatmadı. Hep bizim faydamıza olacak işler yaptı. Bu anayasa değişikliğinde de bizlerin faydalanacağı değişiklikler olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle 12 Eylül'de yapılacak referandumda kesinlikle evet diyeceğiz. Diye görüşlerini belirttiler.

Aysel Göncü ise Halfeti ve Boza izlenimlerini şöyle değerlendirdi; Ev toplantılarımıza yüksek katılım oldu. Ziyaretimizde; "Evet demek için 40 neden"imiz var, onları anlattık. Anayasa paketinde bulunan bazı maddelerin özelikle dikkat çektiğini gördük. Bize, Kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve engellilere yönelik pozitif ayrımcılık getiren yeni düzenlemeyi sordular. Bizde bunları açıkladık. Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında getirilen Anayasa Değişikliğinden dolayı çok memnun olduklarını, Bu değişiklikle önemli mesafeler kat edileceğini ve özgürlük alanlarının genişleyeceğini, Ülkemize ve biz vatandaşa önemli getirisi olacağı için oyumuz "Evet" olacak. Dediler.

İyi izlenimlerle ayrıldığını belirten Aysel Göncü; İnsanlarımız bir şeylerin değişmesinin zamanı geldiğine inanıyorlar. İnsanlarımız bilinçli olarak özgür düşünceleriyle hareket edeceklerini belirttiler. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.